آزمون مجدد از دانش آموزان سمپادی هدر دادن سرمایه گذاری، تربیت فرهنگی، پژوهشی و علمی است


رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان‌:

آزمون مجدد از دانش‌آموزان سمپادی هدر دادن سرمایه‌گذاری، تربیت فرهنگی، پژوهشی و علمی است

تهران (پانا) - رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان‌ آزمون مجدد از دانش‌آموزان سمپادی را هدر دادن سرمایه‌گذاری، تربیت فرهنگی، پژوهشی و علمی دانست.

به گزارش روابط عمومی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان‌، الهام یاوری، درباره رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال پذیرش دانش‌آموزان پایه نهم بدون شرکت در آزمون پایه دهم در مدارس استعدادهای درخشان، اظهار کرد: هیات عمومی رای خلاف علاقه سمپاد داده است ولی به هر حال ما همچنان اصلاح این امر را از مسیرهای مختلف پیگیری می‌کنیم و هنوز مسیر ادامه دارد و برای این امر تلاش می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه تاکنون دانش‌آموزان پایه نهم سمپاد که معدل بالای ۱۸ داشتند می‌توانستند بدون آزمون ورودی، وارد پایه دهم سمپاد شوند، تصریح کرد: اگر این دانش‌آموزان معدل زیر ۱۸ داشتند باید مثل باقی دانش‌آموزان در آزمون ورودی پایه دهم شرکت می‌کردند اما با این رای دیوان عدالت اداری همه دانش‌آموزان سمپادی و غیر سمپادی برای ورود به پایه دهم باید آزمون دهند.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان درباره چرایی ابطال شرایط فعلی ورود به پایه دهم سمپاد توسط هیات عمومی دیوان عدالت اداری، تصریح کرد: بحث تبعیض را مطرح می‌کنند اما واقعیت این است که همه دانش‌آموزان سمپادی در دوره اول آزمون داده‌اند و از شریط لازم برخوردار بوده‌اند که قبول شده‌اند. طبیعتا دانش‌آموزانی که دوره اول پذیرفته شده‌اند در حوزه‌هایی از سایر دانش‌آموزان جلوتر بوده‌اند و عملکرد آن‌ها در آن آزمون بهتر بوده‌است.

یاوری تاکید کرد: طبیعی است که گرفتن آزمون مجدد از این دانش‌آموزان از دست رفتن سرمایه‌‌گذاری، تربیت فرهنگی و پژوهشی و علمی است که کشور به روی این دانش‌آموزان داشته است. خرداد ماه آزمون ورودی پایه دهم برگزار می‌شود و تا آن زمان ما از مسیرهای مختلف پیگیر این موضوع هستیم.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به وجود موسسات کنکوری که فعالیت آن‌ها در راستای شرکت در آزمون ورودی مدارس سمپاد است، خاطرنشان کرد: من نمی‌دانم چه کسی پیگیر این مساله است اما موسسات کنکوری بیشترین سود را از این فضا می‌برند. سمپاد حدودا سالی ۲۰ هزار فارغ‌التحصیل دوره اول متوسطه دارد که قاعدتا درصد بالایی از این فارغ‌التحصیلان در صورتی که مجبور باشند در آزمون ورودی پایه دهم شرکت کنند، جذب تست‌های کنکوری این موسسات می‌شوند و این بازار بزرگی است. همین الان نیز این بازار وجود دارد اما ما نباید با چنین تصمیماتی۲۰ هزار نفر دیگر را به این بازار اضافه کنیم و به آن دامن بزنیم.